Enter your keyword

Rådgivning & oppyntning af festlokaler

Professionel rådgivning

Få skabt de perfekte rammer for en uforglemmelig fest

Hvis du selv ønsker at lave alt det kreative til festen men ikke har ideerne eller ved hvad du skal bruge og hvor du kan finde det du søger, kan Sofia Design også her hjælpe dig.  Jeg kan bistå dig med råd og vejledning lige fra begyndelsen.

Værd opmærksom på at alt er håndlavet og lavet på eget værksted, værd derfor i ekstra god tid med at bestille så alt pynt når at være færdigt til tiden.

Pynt er ikke bare pynt

Der mange muligheder jeg tager gerne ud og handler ind med dig så du får det hele med. Eller laver en prøve/skabelon af fx en indbydelse og udregner det samlede forbrug og materiale liste til dig så du selv kan købe alt dertil samt selv lave alt det kreative.

Har du spørgsmål til noget ?

Kontakt mig med det samme, så finder vi en løsning

Komplette temafester

Jeg kan løse opgaven fra idé-grundlag til gæsterne ankommer

Sofia Design tilbyder at komme ud og pynte op. Uanset om det er en lille fest i stuen, haven eller et større lejet lokale, hotel eller herregård. I princippet kan alt lade sig gøre.

Har du fx selv lavet og købt ind til al op pyntningen men har ikke tiden til at få det hele sat op, kommer Jeg gerne og klare resten. Alt fra at stille borde og stole op til opdækning af service, foldning af servietter, samt pyntning af bordret efter ønske.

Time pris 290 kr.

Ved større fester kan aftales en samlet pris kontakt for mere info.

Ved fester hvor Sofia design står for indkøb/udarbejdelse af pynt samt opdækning og op pyntning aftales der ligeledes en samlet pris som tager udgangspunkt i kuvert antal og materiale forbrug samt tidsforbrug

Sofia Design kører over hele Danmark dog vil der alt efter afstand være et kørsels/bro gebyr