Enter your keyword

Oppyntning & Borddækning

Det perfekte bord

Vi kan sammen skabe en komplet eller kombineret løsning

Sofia Design tilbyder at komme ud og pynte op. Uanset om det er en lille fest i stuen, haven eller et større lejet lokale, hotel eller herregård. I princippet kan alt lade sig gøre har du fx selv lavet og købt ind til al oppyntningen men har ikke tiden til at få det hele sat op, kommer sofia design og klare resten. Alt fra at stille borde og stole op til opdækning af service, foldning af servietter, samt pyntning af bordret efter ønske klare Sofia design.

Time pris 250 kr.

Ved større fester kan aftales en samlet pris kontakt for mere info. Ved fester hvor Sofia design står for indkøb/udarbejdelse af pynt samt opdækning og op pyntning aftales der ligeledes en samlet pris som tager udgangspunkt i kuvert antal. Sofia Design kører over hele Danmark dog vil der alt efter afstand være et kørsels/bro gebyr

En Fælles løsning

En fælles løsning kan som her være hvor min kunde gav mig en kasse med ting som hun havde købt til sin søns barnedåb. (og sur price bryllup)

Hun fortalte hvad hun selv havde i tankerne der skulle gøres og hun havde endda en plan, så det var bare at følge planen med få input fra mig og sætte det hele op. kunden elskede resultatet og fik mere tid til alle de andre vigtige ting.

En komplet løsning

Ved Dette bryllup  (mit eget) lavede jeg alt selv fra ide til færdig op pyntning

Farverne og den romanstiske stil gik igen igennem hele festen fra indbydelse, kjole, bordpynt, og takkekort.

Alt kan lade sig gøre kun fantasien sætter grænser

Dine ideer med nye vinkler

Nogle gange kan man godt have en ide som lige mangler det sidste som her hvor den lille sommerfugl foran slet ikke var en del af dem oprindelige plan men blev det undervejs da der kom et andet sæt øjne på

Det perfekte bord

Det perfekte bord skal være præcis som man ønsker det.

Har man specielle ønsker, som her hvor brudeparret ønskede et Doctor who tema er det de små detaljer der gør forskellen.

Det perfekte bord handler ikke om hvor meget pynt der er på, eller hvor dyrt det har været at lave. Det handler om den følelse man får, når man ser de små detaljer som gør festens tema komplet.

Kontakt mig så finder vi en løsning der skabe de bedste rammer

Uanset størrelsen på opgaven kan vi sammen skabe det perfekte